URANIA FE 5W-30 5 Liter

URANIA FE 5W-30 5 Liter
URANIA FE 5W-30 5 Liter
Gyártó: URANIA
Típus: URANIA
Cikkszám: URANIAFE5W305/OIL
Készlet: Készlethiány
Központi készlet (+1 nap): Készlethiány
Ár: 14.621Ft
Menny.:       

Dízelmotorokkal ellátott, ipari és haszon járművekhez alkalmazott, teljesen szintetikus alapú motorolaj.
Az olajat az FL fejlesztette ki az Iveco Tervezőjének közreműködésével,a legmagasabb piaci technológiai standardok teljesítése céljából,egyesítve a leghosszabb csereidőszakokat, jobb motorvédelmet, illetve különösen takarékos üzemanyag-gazdálkodást.
Az FL azért fejlesztette ki az URANIA FE olajat, hogy még a legnehezebb működési körülményekben is teljesítse a legújabb generációhoz tartozó anyagok technológiai követelményeit, hogy ténylegesen lehetővé tegye a járművek felhasználóinak a takarékos gazdálkodást.

Főbb jellemzői a következők:
Viszkozitási fok, amely feljogosította az Ivecot arra, hogy különösen szigorú éghajlati viszonyokban való felhasználását ajánlhassa, valamint biztosítja a legjobb hatékonyságot a legmagasabb, illetve a legalacsonyabb hőmérsékletben egyaránt.
Teljes motor-védelem cserék közötti időszakban, amely túlhaladja a 150.000 km-t.
A Fuel Economy különleges formula, amelyet szintetikus alapoknak valamint különleges adalékanyagoknak felhasználásával fejlesztettek ki, amelyek közel 4%-os üzemanyag megtakarítást teszik lehetővé, a magas minőségű ásványi termékekhez képest.
Üzemanyag-fogyasztás csökkentése a kezdeti, kritikus motorgyulladási és bemelegedési fázisban.
Minőség és teljesítmény, amelyek lehetővé teszik az összes – nemzetközi, illetve egyes Tervezők által előírt - legigényesebb specifikáció teljesítését.
Az Urania FE teljesíti az ipari járművek minden Európai Tervezője áltat támasztott technológiai és minőségi követelményt, ezért alkalmazható mindenfajta dízelmotorhoz, és egyidejűleg a legújabb járművek esetén garantálja a legjobb hatékonyságot.

Az IVECO és az IRISBUS ajánlásával.
A Daimler Chrysler, MAN, Scania, Volvo, és a Mack jóváhagyásával.


Specifikációk:
SAE 5W-30
ACEA E4
ACEA E5
API CF
MB 228.5
VOLVO VDS-3
MAN M 3277
IVECO 18-1804 FE
Mack EO-M+
OLAJ-PARTNER.HU © 2018